и това не е всичко , но другите снимки не са при мене
Известие
Collapse
No announcement yet.
какво ли има в багажника на една ALFA
Collapse
X
-
в багажника на един истински алфист освен задължителното по здп трябва да има още:
бензин (нафта)- мин. 5л
масло - мин. 1л
вода - 1 до 5л според годината на производство
пълен набор гедоре чукове пили триони бургии мултицет и поне 2м кабел
за шофьора храна (за предпочитане са пиолуготови спагети, макарони евентуално консерви) и разбира се за пиенье, спален чувал и/или палатка. за някои модели е добре да имате под ръка картер'93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
'98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB
Comment
-
Първоначално публикувано от alfв багажника на един истински алфист освен задължителното по здп трябва да има още:
бензин (нафта)- мин. 5л
масло - мин. 1л
за шофьора храна (за предпочитане са пиолуготови спагети, макарони евентуално консерви) и разбира се за пиенье, спален чувал и/или палатка. за някои модели е добре да имате под ръка картер
напълно съм съгласен с теб!
очервава ми е едно пътуване до Будапеща с алфата... ще трябва и 2 телефона с карти на различни оператори....(както ме посаветва турбо делта) и от всичко изброено до тук по 2 брояех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
При мен нещата стоят така: в незаетата от баскасата част от багажника има - две въдици и малко тъкъми, федербал, одеало за пикник, пластмасови чашки, фенер, нож, на теслата дръжката, два плажни чадъра, един чадър за дъжд, една малка кутия с инструменти и една чанта, в която вече не помня какво имаше.ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от bagerПри мен нещата стоят така: в незаетата от баскасата част от багажника има - две въдици и малко тъкъми, федербал, одеало за пикник, пластмасови чашки, фенер, нож, на теслата дръжката, два плажни чадъра, един чадър за дъжд, една малка кутия с инструменти и една чанта, в която вече не помня какво имаше.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от alfв багажника на един истински алфист освен задължителното по здп трябва да има още:
бензин (нафта)- мин. 5л
масло - мин. 1л
ма не си видял и ремъка,кабелите за свещи,крушките оооооо и дървените трупчета
Comment
-
бензин (нафта)- мин. 5л
масло - мин. 1л
за шофьора храна (за предпочитане са пиолуготови спагети, макарони евентуално консерви) и разбира се за пиенье, спален чувал и/или палатка. за някои модели е добре да имате под ръка картерAlfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
Alfa Romeo 33
Comment
-
Хехе аз освен обичайните масла, крушки и две отверки + .....си возя:
- колело с помощни такива
- плажен чадър,
- федербал
- волейболна топка
- табла
- раница с всякакви кофи и фигурки за плаж
- раница с хавлии за плаж
- пояс и спасителна жилетка,
- сенник за предния джам
- доскоро старите амортисьори на KGB
- дъска - мостра от дюшеме
После някой да дойде да ми каже, че на 156цата багажника й бил малък, предвид че има място и за един телевизор Електрон 714Д
Накой ден трябва да си засека разхода с празен багажникex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98
Comment
Comment